Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blok zincir tabanlı kripto para birimlerinden biri olan Bzetcoin, kripto para borsası yatırımcıları ve kullanıcıları tarafından merak konusu. Kripto para piyasası dolaşımına girmeye hazırlanan yeni kripto paralar, geliştirici platformlarına ve projelerine göre potansiyel yatırım aracı olarak görüldüğü için her zaman ilgi çekici ve caziptir. Bzetcoin de söz konusu kripto para birimleri arasında yer alır. Bzetcoin, blok zincir tabanlı bir kripto para birimidir.

Teknolojinin tüm olanaklarından yararlanmayı amaçlayan Bzetcoin, güvenli ve ölçeklenebilir bir ağ üzerinde hızlı işlem yapılabilmesini hedefler. Kanunen izin verilen ülkelere ödeme ve transfer yapılabilmesine imkan veren Bzetcoin, düşük maliyet karşılığında yedi gün yirmi dört saat kullanılabilir bir para birimidir. Matematik ağını korur ve açık kaynaklı global bir ödeme ağıdır. Bzetcoin’i farklı kılan, alternatiflerinden ayıran ve yatırıma değer kılan birçok özelliği bulunmaktadır.

Coin SembolüMaksimum ArzListelenme Tarihi
BZET100.000.00019.05.2023
  • Özel Satış – %5
  • Ön Satış – %25
  • Partner – %15
  • AirDrop – %5
  • Takım – %10
  • Bzetmex Invest – %10
  • Arz Dışı – %30

Bzetcoin başlığı altında Bzetmex’ten kısaca bahsetmek yararlı olacaktır. Bzetmex; kullanıcıları için güçlü altyapı desteği sunan, hızlı ve güvenli işlem yapılabilmesine olanak tanıyan, 7/24 müşteri destek hizmeti ve güçlü piyasa likiditesi ile hizmet veren kripto alım satım platformudur.

Bzetcoin Özellikleri ve Avantajları

Bzetcoin kullanıcıları, izin verilen ülkelerdeki kişilere 7/24 ödeme yapabilir. Ödemeler karlığında son derece makul bir maliyet söz konusudur. Yeni bir eşler arası para birimi olan Bzetcoin, gerek kripto para ekosistemine kazandırdığı yenilikler, gerekse kullanıcılarına sunduğu alternatifsiz avantajlar ile ilgi odağı ve merak konusu olmuş durumda. Bzetcoin nedir? başlığı altında yakın bir perspektifle incelediğimiz birimin özelliklerini ve avantajlarını sıralamak gerekirse;

  • Hızlı işlem,
  • Minimal onay süresi,
  • Gelişmiş depolama verimliliği,
  • Matematik temelli para birimlerine kıyasla daha güçlü,
  • Endüstri desteği, ticaret hacmi ve likidite başarısı,
  • Cüzdan şifreleme opsiyonu sayesinde üst düzey güvenlik,
  • Özgür ve açık kaynak kodlu yazılım,
  • Daha sık blok üretimi ile birlikte, daha yüksek işlem hacmi.

Bzetcoin Yol Haritası

Bzetcoin yol haritası, hem Bzetcoin yatırımı yapmayı düşünen kullanıcılar, hem de kripto para borsasını yakından takip eden finans uzmanları tarafında merak konusu. Birimin geliştiricileri tarafından yayımlanan Bzetcoin yol haritasına göre 2023 yılının ilk çeyreğinde Bzetcoin cüzdan sistemi hayata geçirilecek. Bzetcoin cüzdan sistemi; IOS, Android ve Web üzerinde kullanılabilir olarak sunulacak uygulamalar ile birlikte, kullanıcıların erişimine açık hale gelecek.

Bzetcoin ICO başlangıcı olaraksa 2023’ün ikinci çeyreği işaret edilmekte. Bzetcoin edinmek isteyen kullanıcılar için 2023 yılının ikinci çeyreği önemli. Platformdan aksi yönde bir açıklama olmadığı takdirde, söz konusu tarihte ICO süresine start verilecek. Yine aynı dönemde, yani ön satış sürecinde AirDrop etkinliği düzenlenecek. AirDrop kampanyası sayesinde, görevleri başarıyla tamamlayan kullanıcılara özel AirDrop etkinliği kapsamında Bzetcoin hediye edilecek.

Bzetcoin’in Bzetmex Exchange’de listelenmesi için öngörülen tarih ise yine 2023’ün ikinci çeyreği. Platform geliştiricileri tarafından belirlenen yol haritasına göre, 2023’ün üçüncü çeyreğinde çeşitli etkinlikler düzenlenmesi planlanıyor. Ödüllü Bzetcoin trade yarışması, söz konusu etkinliklerden biri. Bzetmex borsasında, ödüllü Bzetcoin alım/satım yarışması yapılacağını ileri sürülmekte. Yine aynı dönemde, partner duyuru yapılması planlanıyor.

Partner duyurusu kapsamında, Bzetcoin’in günlük yaşama entegre edilmesine yönelik, uzlaşılan ortaklar açıklanacak. Bzetcoin, 2023 yılının üçüncü çeyreği için oldukça yoğun bir ajandaya sahip. Yine bu dönemde, Bzetmex Invest programına başvuru alınarak, jüri heyeti belirlenecek. 2023’ün son çeyreğinde ise Bzetmex Invest başlangıcı yapılacak. Bzetcoin’in global borsalarda ne zaman listeleneceğini merak eden kullanıcılarsa 2024’ün son çeyreğini beklemek durumunda.

Bzetcoin, diğer öncü kripto para borsalarında 2024 yılının son çeyreğinde işlem göremeye başlayacak. Son olarak, 2024’ün son çeyreği için Bzetmex ekosistemi geliştirme planlanmakta. Bzetmex ekosisteminde hayata geçirilmesi öngörülen planlar geliştirilerek kullanıcılarla paylaşılacak. Kripto para borsalarında henüz işlem görmemesine karşın büyük bir merakla araştırılan ve ilgiyle takip edilen Bzetcoin ile ilgili önemli detayları şimdilik bu şekilde. Değişiklikler ve yenilikler için platformu takip etmekte yarar var.

Email

Tüm Hakları Saklıdır.

Tüm Hakları Saklıdır.